تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون مناطق کم‌برخوردار شورای شهر:

«دیوار نامهربانی» در شهرک شهید رجایی با همدلی حذف ‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۹
  • ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۴:۲۴
«دیوار نامهربانی» در شهرک شهید رجایی با همدلی حذف ‌شود

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد به رنج و درد مردم در مناطق حاشیه مشهد اشاره کرد و گفت: در ضلع جنوبی شهرک شهید رجایی، دیواری وجود دارد که سبب رنج مردم این منطقه شده است. من نام این دیوار را دیوار نامهربانی می‌گذارم. این دیوار ۵۰ سال است که مردم اطراف خود را رنجانده است. امیدوارم با همدلی همه دستگاه‌ها این دیوار برداشته شود. بیاییم با همکاری آستان قدس، شهرداری و استانداری این دیوار نامهربانی را از بین برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، رمضانعلی فیضی به‌عنوان ناطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، کوچه‌های بن‌بست را نمایه‌هایی از ناامیدی شهری دانست و گفت: باید استانداری خراسان‌رضوی، آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد برای تحقق توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار دست به دست هم دهند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.وی در ادامه سخنانش به عمر دوساله باقی‌مانده از شورای پنجم اشاره کرد و افزود: فعالیت شورا و مدیریت‌شهری مشهد هم‌زمان با شرایط سخت بود. در این راستا اگر می‌خواهیم در 2 سال باقی‌مانده از شورای پنجم به نتیجه مطلوب برسیم، باید به مؤلفه‌های مهم توسعه در مناطق کم‌برخودار توجه جدی داشته باشیم.
وی افزود: شورای پنجم و مدیریت جوان شهرداری مشهد، این شهر را به یک کارگاه بزرگ توأم با امید تبدیل کرده است.
فیضی افزود: بسیاری از پروژه‌های شهری به‌ویژه در مناطق کم‌برخودار 2 سال قبل بر زمین مانده بود اما اکنون پس از 2 سال فعالیت این شورا و شهرداری این پروژه‌ها قد برافراشته‌اند. اکنون با صراحت می‌توان گفت که یا این پروژه‌ها افتتاح شده‌ و در خدمت مردم قرار گرفته است، یا آنکه با سرعت در حال ساخت است.
وی با اشاره به چند پروژه افتتاحی اخیر شهرداری بیان کرد: شهرداری در این مدت عملیات اجرایی آسفالت 3میلیون و 600هزار مربع از معابر شهر را آغاز کرده که 50 درصد آن سهم مناطق کم‌برخوردار بوده است.فیضی در ادامه خواستار اهتمام بیشتر برای پیشبرد پروژه‌ها شد و افزود: بی‌شک پروژه‌های حاشیه شهر مشهد نقش بنیادین و محرک در توسعه متوازن شهری دارد.این عضو شورای شهر مشهد با ارائه مصداق‌هایی گفت: اجرای راه دسترسی به جمعه‌بازار و حل مشکل ترافیک محله پنجتن، تسهیل در بازآفرینی طرح‌های موضعی شهید شفیعی، اجرای پروژه‌های محدوده بولوار رسالت به طبرسی و بولوار کامیاب به طبرسی و تسریع در شروع عملیات پل ورودی شهرک شهید باهنر، از جمله پروژه‌های پیشران شهری در این مناطق است.
فیضی بیان کرد: توسعه شبکه فاضلاب تا روستاهای حریم محلاتی مانند دروی و پنجتن نیز از پروژه‌های پیشرانی است که می‌تواند زمینه‌ساز آن شود که سهم این محلات، تنها روان شدن فاضلاب مشهد به این سمت نباشد. همچنین اجرای تقاطع غیرهم‌سطح مصلی نیز سبب خواهد شد تا محلات مصطفی خمینی، امیرآباد، عمار یاسر و شهید رجایی از رنج جزیره‌نشینی و بی‌ارتباط‌بودن با بخش‌های پیرامونی شهری نجات پیدا کنند.

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->